"Με τα σύνορα πλατιά...με τα όνειρα μεγάλα..."

Κωστής Παλαμάς

icon Υπεύθυνος για την επιστημονική καθοδήγηση, την εποπτεία και την ψυχοπαιδαγωγική υποστήριξη σε όλες τις εκπαιδευτικές και άλλες δράσεις και διαδικασίες του Ινστιτούτου μας είναι ο Επιστημονικός Διευθυντής δρ. Βασίλης Σακκάς, Σύμβουλος Μάθησης, Επικοινωνίας και Συμπεριφοράς.

Περισσότερα

Tο «Εξελίσσειν» δημιουργήθηκε με τη φιλοδοξία να αποτελέσει χώρο εναλλακτικής αγωγής, μάθησης και υποστήριξης, χώρο έγκαιρης και έγκυρης διάγνωσης, πρόληψης και αποτελεσματικής παρέμβασης, χώρο αγάπης και δημιουργίας... ...ένα χώρο στον οποίο θα δίνονται έγκυρες και αποτελεσματικές απαντήσεις σε ερωτήματα που αφορούν την εξέλιξη, την εκπαίδευση, τη συμπεριφορά, τα προβλήματα, τα συναισθήματα και τις σχέσεις των παιδιών μας.

 

Η πολυετής εκπαιδευτική μας εμπειρία και η βαθιά επιστημονική γνώση και εξειδίκευση, μας δίδαξαν ότι κάθε παιδί μπορεί να μάθει, αρκεί να βρεθεί το κατάλληλο «μονοπάτι» και να του δοθεί η απαιτούμενη υποστήριξη...

 

Στο «Εξελίσσειν» το πρόβλημα που σας απασχολεί αντιμετωπιστεί με κατανόηση, ενδιαφέρον και γνώση από τους ειδικούς και άρτια καταρτισμένους επιστήμονες που στελεχώνουν το ινστιτούτο μας και διαθέτουν επαρκή εμπειρία και περίσσεια διάθεσης για εργασία και συνεργασία.

 

Θα πάρετε υπεύθυνες απαντήσεις και προτάσεις συγκεκριμένες και τεκμηριωμένες, που οδηγούν στα καλύτερα αποτελέσματα...

Δημιουργήσαμε χώρους όμορφους, σύγχρονους, λειτουργικούς και άρτια εξοπλισμένους για να νοιώθουμε όλοι όμορφα μέσα σε αυτούς και να παράγουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα...

 

Ελάτε να γνωριστούμε, να μιλήσουμε γι' αυτά που σας απασχολούν και να αναζητήσουμε μαζί την καλύτερη λύση.